Izgalmas csapatjáték a Zingo

Tudja, hogy melyik az a rendkívül szórakoztató játék, amelyikben az óvodásoknak össze kell párosítaniuk a képeket a kártyákon és a zsetonokon szereplő szavakkal? Ez nem más, mint a lenyűgöző és izgalmas Zingo, ami egy speciális eszköz segítségével, zsetonokat ad ki a játékosoknak, miközben a gyerekek versenyeznek az idővel, hogy ki tölti meg a leggyorsabban a kártyáit zsetonokkal.

A játék kissé a lottóra emlékeztet és könnyed kikapcsolódást kínál, még a legkisebbeknek is. A Zingo angolul készült, de a szavak annyira egyszerűek, hogy remek gyakorlatok lesznek azoknak, akik játékosan akarnak új nyelvet tanulni.

A készlet mindent tartalmaz, amire szükség lesz a játék során, beleértve a gyermekbarát anyagokból készült kártyákat és zsetonokat. Az eredeti, színes csomagolás miatt, ez a játék kitűnő ajándék lehet minden alkalomra. Ezzel a készlettel a gyerkőce megtanulhatja az órát, a számokat és a számolás alapjait. A Zingo hozzájárul a képzelet, a logikus gondolkodás, a figyelmesség és a kitartás fejlődéséhez.