Jegyzetfüzet és egyéb ötletes reklámajándékok

A jegyzetfüzet ideális reklámajándék
A jegyzetfüzet ideális reklámajándék

A céges ajándékok választékának csak a fantázia szabhat határt. Amellett, hogy olcsón beszerezheti őket, az emblémázásért sem kell sokat fizetnie, ráadásul kitűnő marketingfogásnak bizonyul.

Egy jegyzetfüzet a logóval ékesítve biztosan hasznos lesz az irodában, hiszen erre mindenkinek szüksége van. Ugyanakkor egy céges összejövetelen vagy tárgyaláson is osztogathatja ezeket az apró figyelmességeket, mert biztosan sikerük lesz.

A lazább ajándékok kategóriájában megemlítenénk a baseball sapkát, hiszen egy kiránduláson viselni fogják, ezáltal pedig egyre több emberhez jut el a cég neve és arculata. Amennyiben nagyobb mennyiségben szeretne reklámajándékot vásárolni, akkor az olcsó, de praktikus kütyük nagyon beválnak, mint például a golyóstoll, jegyzetfüzet vagy kulcstartó.

Ezekhez nagyon jó áron juthat hozzá, de ugyanakkor remekül mutatnak és figyelmességről árulkodnak. Nézzen szét az ajánlataink között, hiszen számos ötletet tudunk felmutatni az ilyen alkalmakra! A felhozatalunk kiváló, az áraink pedig jutányosak.