Jim Beam többféle kiszerelésben

Néha egy jó bulizáshoz nem elég az összeszokott baráti társaság és a zene. Ha szeretne Ön is egy kis pluszt vinni ezekbe az összejövetelekbe, akkor szerezze be a Jim Beam valamelyik fajtáját! Mivel ez a gyártó idén ünnepli a 225. születésnapját, ezért a vásárlóknak lehetőségük van egyedi címkét tervezni, ami még érdekesebbé teheti ezt az italt, ezáltal pedig tökéletes ajándéknak is.

Ne szalassza el ezt a páratlan lehetőséget, hanem klikkeljen a heinemann.hu internetes linkre, ahol minden információt elolvashat ezzel kapcsolatban! A Jim Beam kifejezetten népszerű bourbont készít, amit a világ számos pontján kedvelnek. Az eljárásmódról köztudott, hogy legalább 51% kukorica és vasmentes forrásvíz alkotja az összetevőket, amit frissen égetett tölgyfahordóba töltenek bele.

A Jim Beam továbbá azért is ínyenceknek való, mert ezekben a hordókban 4 évig érlelik. Ez idő alatt a hordókban rendkívül különleges ízvilág fejlődik ki, ami tagadhatatlanul finom. A Jim Beam védjegye tulajdonképpen ez az eredeti aroma.