Jobbak az akkumulátoros permetezők, mint a benzinesek?

Aki a kertészkedést komolyan gondolja, nem tud meglenni néhány komolyabb gép nélkül. A permetezés fontos munka, aminek több lehetősége közül, egyre inkább népszerűbbek az akkumulátoros permetezők. A parasztplaza.hu weboldalon több cég terméke is megtalálható.

Természetesen ez is, mint sok minden más, egyéni preferenciák függvénye, de általánosságban elmondható, hogy a nagyobb kertekbe már háti változattal érdemes munkához látni. Az akkumulátoros permetezők nagy kényelmet biztosítanak a robbanómotoros változatok mellett, abban a tekintetben, hogy nem kell külön benzintöltögetéssel is foglalkozni.

Az ipari felhasználásra továbbra is ez utóbbi ajánlott bevetni. De egy közepes méretű kertben, ahol nem túl sok és nem túl magas fákat kell ellátni, ott az akkumulátoros permetezők nagyon beválnak. Ami pedig még kedvezőbbé teszi a felhasználók körében, hogy ez a változat árban is egyre versenyképesebb. Ha kellő figyelmet fordítunk a karbantartásra is, biztosan nagyon hosszú ideig kiszolgál bennünket!