Jövőre is hódít az alkalmi overál

Olyan viseletre vágysz, amit divatos és kényelmes egyben, de megfelel jeles alkalomra is? Amire vágysz, azt nem lehet más, csak egy szuper alkalmi overál! Ha az eseményen nincs dress code, bátran viselhetsz több módon is alkalmi overált. A fekete alapdarabnak számít, azzal sohasem nyúlhatsz mellé, de dönthetsz a merészebb, színes darabok mellett is.

Évszaktól független viselet, mert kapható hosszú, tömörebb anyagból és könnyű, nyári változatban, sőt, rövidben is! Megtalálod bő, laza és testre simuló stílusban egyaránt. Ha nyújtani szeretnéd az alakod, válassz hosszában csíkos modellt! Ha romantikus alkat vagy, akkor a randevúra remek opció a fodros overál. Ami a lábbelit illeti, hordhatod magassarkú cipővel, de trendi és laza viselet sportos lábbelivel is.

Az alkalmi overálhoz illik egy kosztümkabát, de farmerkabáttal is bátran párosíthatod. Ha egyszer magadra öltesz egy overált, garantáltan tartósan a ruhatárad részét képezi majd. Ma már sorban állás nélkül rendelhetsz egyet a webshopokból. Rendelj még ma!