Kiváló minőségű lábkrém

Holt-tengeri iszap számos készítményben találtható. Jótékony hatását az ebből készült lábkrém sem nélkülözi. A talp, a sarok és a lábfej, kortól és nemtől függetlenül kiemelt ápolást igényel. Nemcsak a nyári időszakban, amikor többet mutatunk a lábunkból, hanem télen is.

Az iszappal és ásványokkal készült krémek karbantartják a száraz, kirepedezett és megkeményedett bőrt. Manapság az ápoló készítmények tengernyi változata sorakozik a polcokon, legyen szó általános kezelésről vagy sportolás utáni felfrissítésről. Ne felejtsük el, hogy az igényes megjelenéshez hozzátartozik az ápolt lábfej és sarok! Ráadásul nem is kell sok időt erre szánni, hiszen egy prémiumminőségű lábkrém percek alatt beszívódik és hosszantartó hidratálást biztosít.

A napi pár perc törődés pedig igazán kifizetődő, hiszen egészséges és jó megjelenésű végtagot eredményez. Célszerű ezért, nemcsak az arcápolásra időt fordítani, hanem a lábak és a sarok regenerálásával is törődni. A legjobb választás egy magasabb kategóriás, vitaminokkal kiegészített lábkrém.