Minek köszönheti a sikerét ez az olasz fagylalt nagyker?

Napjainkban sokan a minőségi és a természetes anyagokból készült termékeket részesítik előnyben. Ez nemcsak az élelmiszerekre, de a fagylaltra is igaz. A családi vállalkozásként induló Hisztéria Fagylalt cég meghódította az egész országot. Sok mindennek köszönheti sikerét ez az olasz kézműves fagyi nagyker. Az előállításánál nem porokat használnak, hanem a helyi termelőktől vásárolják a természetes alapanyagok jelentős részét, a gyümölcsöket, lisztet, tojást, tejterméket.

Az ízvilág nagyon változatos. Több mint 40 ízesítésű olasz fagylalt közül lehet rendelni: citromos, zöldalmás, sárkánygyümölcsös, sárgadinnyés, epres, tejkaramellás stb. A teljes kínálat megtekinthető a hiszteriefagylalt.hu oldalon. A felhozatalban cukor- és tejmentes termék is található. Korszerű gépekkel felszerelt műhelyükben minden munkafolyamatot el tudnak végezni, a pasztörizálástól a fagyasztásig.

A gyártás során betartanak minden olyan előírást, ami higiéniai szempontból nagyon fontos. 30 éves tapasztalattal rendelkeznek és ez idő alatt több mint 100 partnerrel van szerződésük, akik megismertették és megszerettették sok emberrel ezt a finomságot. Ugyanis a cég nagytételbe állítja elő ezt az ínyencséget, amit rendelésre kiszállít a megrendelőnek. A terméket tégelyekbe tárolják, ami kb. 3 kg. A szállításhoz rendelkezik a megfelelő hűtőautókkal, ami biztosítja az optimális hőfokot.

A cukrászdákban felsorakoztatott fagylaltok a szemet is gyönyörködtetik, kostoláskor pedig az ízlelőbimbókat kényeztetik, ugyanis az ízek mellett, a színek is hozzájárulnak az élményhez. Nyáron a pultban 8 napig árusítható, de nem kell attól tartani, hogy megmarad, sőt, ajánlott újabb rendelést leadni, hogy ne maradjon üresen a pult. Az olasz fagyi krémes jellege mindenkinek élvezetet nyújt, nincs különbség gyerek és felnőtt között, mivel minden korosztály szereti. Rendelésért telefonáljon vagy írjon és minden kérdésére szívesen válaszolnak. Válassza a prémiumminőségű olasz fagylaltot, hiszen a sikerének a titka az ízekben rejlik!