Körkivágó készlet alumínium kofferben

A különböző felületek burkolása során gyakran kerülünk olyan helyzetbe, amikor szükség van kisebb-nagyobb méretű lyuk kifúrására. A hagyományos vídia fúrószár már nem minden helyzetben elégséges, így ilyenkor kerülnek előtérbe a magas minőségű ipari gyémántot tartalmazó körkivágó készlet elemei.

Mivel eltérő átmérővel rendelkező lyukakat kell fúrni például kábelek átvezetésekor egyik helyiségből a másikba, esetleg egy konnektor, kapcsoló, csaptelep felszerelése valósul meg, netán kád, tus lefolyónak szükséges előkészíteni a terepet, érdemes szettben gondolkodni a vásárlás során. Választható körkivágó készlet 3 darabostól egészen 16 darabot rejtő kiszerelésig.

Természetesen a lyukfúrók egyenként is megvásárolhatóak a kívánt méretekben, de amennyiben rendszeresen dolgozunk ilyen szerszámokkal, úgy megéri befektetni egy komolyabb készletbe, hiszen annak elemeire biztosan szükség lesz. A könnyű szállíthatóság érdekében, a körkivágó készlet mellé alumínium koffer jár, valamint ajándék fúrógép adapter. Használjuk okosan a kiváló eszközöket!