KTM kerékpárok az egész családnak

Miért éri meg többet fizetni az egyik kerékpárért, mint a másikért? Hiszen látszólag teljesen hasonlóak! Meglehet, hogy az egyik sokkal menőbben néz ki, de ez még mindig nem indokolja a több tízezer árkülönbséget.

Az KTM kerékpárok felszereltsége azonban felteszi a pontot az i-re. Bár ez egy laikust még mindig nem fog meggyőzni arról, hogy inkább ezt a márkát válassza, az olcsó változat helyett, amit egy idő után a rendszeres javítás sem fog visszahozni a halál torkából. Aki a KTM kerékpárok mellett dönt, az okkal teszi, mivel tisztában van azzal, hogy a bringás berkeken belül mit jelent a minőség fogalma. A kényelmes kialakítás modellről-modellre fejlődik, a kifinomult váz geometriájának hála.

Ebben értelemszerűen nagy szerepük van az ergonomikus nyergeknek is, amelyek tökéletesen igazodnak a női és férfi anatómiához. A KTM kerékpárokra az alkatrészeket gondosan válogatják össze, hiszen egy mechanikus szerkezetről van szó, amiben mindennek mindennel összhangban kell dolgoznia. Például hiába a precíz hátsó váltó, hogyha az első egy gagyi változat. A KTM kerékpárok minden kategóriában hódítanak, ezért számítanak olyan közkedveltnek.

A maximalisták felszerelhetik az egész családot ilyen biciklikkel. Így lesznek csak igazán élvezetesek a családi túrázások, hiszen mindenki prémiummodellen gurulhat. A KTM kerékpárok árát elsősorban a felhasználási terület határozza meg. Egy hobbi bringás esetében indokolatlan döntésnek számít a versenyzésre tervezett változat megvásárlása. Persze ennek nincs semmi akadálya, hogyha az illetőnek régi vágya egy csúcskategóriás kétkerekű. Viszont az átgondolt biciklivásárlással sokat spórolhatunk.