Ma is viselhetünk szexi fűzőt

Régen az a hölgy számított szépnek, akinek vékony dereka és domboruló keblei voltak. A szexi fűző eredetileg ellenséges darab volt, ami gyakran tönkretette a hölgyek izmait és nehezítette a légzésüket. Ma a fűzőt a kényelmes melltartók váltották fel, bár egyesek még így is visszatérnek a múlt sötét bugyraiba.

A szexi fűző viselése nem ment ki a divatból, bár leginkább a hálószobákban találkozunk vele. A fekete, fehér és vörös színű kiegészítők vadmacskákat, angyalokat és veszélyesen gyönyörű nőket teremtenek, amit egy combfixszel lehet tovább fokozni. Innentől kezdve a férfiak vagy a nők besétáltak a csapdába és csak akkor tudnak kijönni, ha teljesítik szerelmi kötelezettségüket.

Igen, a szexi fűző nem a munkahelyre kell, hanem az otthon melegébe, ahol néha szükség van egy kis álmodozásra és vadságra. Ma sem nevezhetőek túlságosan kényelmesnek, de annyi szerencsénk van, hogy csak pár percig kell hordanunk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a férfiak nem szokták sokáig elviselni a kísértést.

A szexi hálóingek dolga a takarás

A szexi fűző mellett vannak olyan kiegészítők, amelyek kényelmesek, tehát nyugodtan tervezhetünk hosszabb viselést. A szexi hálóingek inkább valók az alváshoz, bár még így fennáll a támadás veszélye. Gyakori anyagnak számít a viszkóz és a selyem, ami nemcsak a testhez tapad tökéletesen, hanem a formákat is megmutatja.

A szexi hálóingek eleinte a kényelmes alvást szolgálták, de mára egy kis előjátékot nyújtanak a nagy falatozás előtt. Ha új fehérneműt akarunk kipróbálni a párunkon, akkor érdemes egy hálóinggel eltakarni, bár nem mindegy, hogy milyennel. A régi, kinőtt pólók inkább taszítóak, mint csábítóak, úgyhogy maradjunk a vagány kialakításnál!

A szexi hálóingek viselése kimondatlan üzenetet közöl, hiszen a másik azt várja, hogy megpillantsa azt, amit rejt. Látni akarja, érezni és gyorsan levenni. Ilyenkor jöhet a meglepetés következő fázisa, ahol megmutatjuk a meztelen vagy a kevés ruhával takart testünket. Tény, hogy nem kell mindennap ebben aludni, de néha megéri.