Miben tud segíteni a kazán szerelő?

Bátran fel lehet keresni a Fűtés Revital szakemberét, amikor valami gond van a gázkazánnal. A szakértelmének, tapasztalatának és hozzáértésének hála a kazán szerelő egyből felismeri a problémát, és a lehető leggyorsabb megoldást kínálja annak érdekében, hogy a tulaj csak rövid ideig nélkülözze ezt a fontos berendezést.
A gázkazán szerviz érvényes a régebbi nyílt és a legújabb zárt égésterű szerkezetekre egyaránt. Az engedéllyel rendelkező kazán szerelő garantálja a hosszú távú, hibáktól mentes működést a javítást követően. Milyen egyéb szolgáltatásokra terjed ki a szerviz? Nyugodtan felkereshető a cég, ha kombi, meleg vizet és fűtést ellátó zárt rendszerű gázkazán karbantartásáról van szó.

Akkor is segíteni tud a profi szaki, ha külső meleg víz tárolóval szerelt álló és fali kazán meghibásodásáról van szó. Továbbá a Fűtés Revital kazán szerelő szakemberére akkor is lehet számítani, amikor egy energia rásegítéssel szerelt hagyományos és kondenzációs berendezést kell megvizsgálni, mert az egy ideje nem teljesít a megfelelő módon.
Mi tartozik még a kazán szerelő feladatkörébe? A fűtési berendezések műszaki ellenőrzése, biztonsági felülvizsgálata, hibátlan javítása, a hőcserélők koromtalanítása és persze a tisztítása mind olyan munkák, amiket rá lehet bízni egy hozzáértő személyre.

Amikor szükségessé válik a kondenzációs kazán tisztítása

A kazánoknak szükségük van az éves karbantartásra és ezzel együtt a tisztításra annak érdekében, hogy sokáig gond nélkül tudjanak működni. A kondenzációs kazán tisztítása az alkatrészeken lerakódó vízkő eltávolítását jelenti, egy speciális vízkőmentesítő berendezés használatával. Tudják a szakértők, hogy a megfelelő időben és profi módon végzett savazással megmenthetők a kazántestek, hőcserélők a további károsodástól.
De honnan is tudja a tulajdonos, hogy nem lehet tovább halogatni a tisztítást? Például a túlmelegedésre utaló hibajel rendszeres előfordulása, a kazánok leállása mind olyan gondok, amik megoldhatók a kondenzációs kazán tisztítása segítségével. Akkor is megéri ezt választani, ha működés közben szokatlan hangok jelennek meg.