Mindenkit levesz a lábáról az új Xiaomi mobiltelefon

Xiaomi mobiltelefon

A kínai Xiaomi a kezdeti nehézségek után, nem meglepő módon, a csúcsra szeretne volna törni, ami sikerülhet is, hiszen a piacra dobott termékei egyre jobbak. A Red nevű Xiaomi mobiltelefon ékes példája ennek, amivel nemcsak a hazai felhasználók elégedettek, hanem a külföldiek is, akik a megunt Apple és Nokia termékeket szívesen cserélik le erre.

A tavalyi évben a cég az egyik legkedveltebb, legütősebb mobilt jelentette meg, ami csakis dicséretet érdemelt, hiszen külsőleg és belsőleg is nagyot alkotott. A mutatós küllem, a speciális, roppant korszerűnek számító ujjlenyomat-olvasó és persze a jelentős méreteket öltő RAM mindenkit levesz a lábáról.

Rengetegen vannak oda például a Redmi Note 3 változatért, aminek a nyolcmagos SoC-je mellé kapott 4 ezer milliamperórás akkumulátor csodákra képes. A Xiaomi mobiltelefon, mint sok más kínai brand esetében, nem kerül olyan sokba, mint például az amerikai Apple, aminek a legújabb kütyüje elérheti az ezer Dollárt is. Ez azért már több a soknál. Persze a Xiaomi mobiltelefon rajongóit ez nem igazán érdekli.