Neves törölköző a hotelek számára

Neves törölköző
Neves törölköző

Egy fodrászszalon rengeteg módon híressé teheti magát egy adott városban. Annak érdekében, hogy a szolgáltatást igénybe vevő illetőnek minél jobban megragadjon a helyiség neve, lehetősége van például neves törölköző elkészíttetésére.

A www.torolkozoshop.hu remek ajánlatot kínál fel vállalatoknak, hiszen a náluk vásárolt törölközőkre fel lehet hímeztetni bármit, akár cégnévről, akár logóról legyen szó. Természetesen a neves törölközőt nem csupán társaságok vehetik igénybe, hanem magánszemélyek is. Igazán kedves ajándék valakit meglepni egy névre szóló textillel.

Sőt, létezik ennél egy sokkal kreatívabb eljárás is. Egy közös kaland emlékét, kedvenc sportcsapatot, esetleg különböző figurákat is marandóvá lehet varázsolni. A neves törölközők 100%-os pamutból készülnek, a frottír anyagnak köszönhetően nedvszívó képességük is kifogástalan.

Küllemük is megragadja a figyelmet. A hotelek egyébként a neves törölköző mellett, igényelhetnek szállodai papucsokat, amelyekre szintén kérni lehet a szálló nevét, ismertetőjelét.