Pattanásos bőr kezelése a Holt-tenger kincseivel

A pattanások számtalan ember életét megkeserítik, kortól és nemtől függetlenül. Tévhit, hogy csak a tinédzsereket érinti, hiszen egyeseknél soha nem múlnak el. A pattanásos bőr kezelése nagy odafigyelést igényel.

Rendkívül makacs problémáról van szó, ezért a kezelésben nagyon fontos a rendszeresség. Szerencsére a mitesszeres, pörsenéses bőrhöz is lehet olyan rutint alkalmazni, ami nemcsak a pattanások, hanem a kiszáradás és ráncok ellen is hatékony. Természetesen a rutin alapja a megfelelő kozmetikumok kiválasztása. A pattanásos bőr kezelése roppant eredményes az AHAVA Holt-tenger iszapot tartalmazó termékeivel. A Holt-tengeri iszap tartalmazza a legtöbb bőrregeneráló ásványt, így normalizálja a túlzott faggyútermelést, gátolja a pattanások, mitesszerek kialakulását.

A pattanásos bőr kezelése nem zárja ki a minőségi hidratálók, maszkok és arcradírok alkalmazását sem. Az AHAVA termékcsaládban ezek is megtalálhatóak, így nemcsak a pattanásos bőr kezelése lesz kipipálva, hanem a ráncok, foltok megelőzése is.