Roppant profi a Husqvarna fűnyíró traktor

Husqvarna fűnyíró traktor

Teljesen mindegy, hogy a kertész milyen típusú gyeppel kell szembe nézzen, ha egy jó gép áll a rendelkezésére. A Husqvarna fűnyíró traktor három típusú vágási rendszert biztosít: gyűjtés, mulcsozás vagy kidobás.

Ezáltal a jármű a körülményektől függetlenül garantál kifogástalan eredményt. A masinának még a nagyobb bokrok és kisebb fák sem jelentenek akadályt. A sajátos, igen komfortos kormányzási technológiának köszönhetően bármit körbenyírhat a vezető. Ennek az eredménye pedig a kevesebb lenyíratlan terület, hatékonyabb vágás és teljes irányíthatóság. Akik vezettek már régebbi modelleket, más gyártóktól, egyetértenek abban, hogy ezekhez képest a Husqvarna fűnyíró traktor vezetése gyerekjáték, illetve ezt jó állapotban megtartani nagyon kevés időt és erőfeszítést igényel.

A vágókések minden fajta szerszám nélkül könnyen eltávolíthatók és kicserélhetők. Ez pedig a biztonságos munkavégzésben segít. Nem is meglepő hát, hogy olyan sokan választották ezt a profi gépet. Akinek még nincs ilyen masinája, nem bánja meg, ha a Husqvarna fűnyíró traktor mellett dönt.