Supradyn drazse vitaminokkal, ásványi anyagokkal

A testünk minden évszakban igényel egy kis segítséget tőlünk annak érdekében, hogy a lehető legjobban működjön. A Supradyn drazse értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal tölti fel a szervezetet. A betegségek, megnövekedett fizikai vagy szellemi igénybevétel megköveteli azt, hogy feltöltsük a vitamin készletünket.

Az őszi, téli vírusos megbetegedések megelőzése érdekében, szintén érdemes beiktatni egy-egy kúrát. Ha pedig ezt tesszük, olyan készítményt válasszunk, amelyik magas hasznosulással rendelkezik, tehát hatékony. A Supradyn drazse az általános vitaminhiány megelőzésére és kezelésére alkalmas. A készítmény 12 féle vitaminnal és 8 féle ásványi anyaggal, illetve nyomelemmel tesz a szervezet megfelelő mikrotápanyag-ellátottságáért. Mikor ajánlott a Supradyn drazse szedése?

Növekedés, terhesség, szoptatás, időskor, betegség vagy betegséget követő lábadozás alatt, krónikus fáradtság, antibiotikum szedésénél és minden olyan esetben, amikor indokolt a vitaminok étrend-kiegészítőkkel való pótlása.