Számtalan gyönyörűség van az ékszer webáruház oldalon

Az üzletek bizonytalan nyitva tartása miatt, a webáruházak forgalma egyre inkább növekszik. A Velekey ékszer webáruház oldalán több mint 40 világmárka szerepel, amelyeknek a rendelés utáni szállítása néhány nap alatt lezajlik. Aki jobban kedveli az üzletben való válogatás, annak lehetősége van arra is, hogy a helyszínen, szombathelyi vagy hévízi üzleteinkben válogasson kedvére.

Mindenesetre az ékszer webáruház oldalon az is látszik, hogy hol van készleten egy adott darab, tehát nem kell sehová sem feleslegesen útnak indulni.

A vásárlások mellé általában ajándék is jár, amely egy következő vásárlásnál váltható be, kedvezmény formájában. Akinek kérdése van, munkanapokon ügyfélszolgálati telefonunk extra hosszú nyitva tartással működik, de üzleteink is hívhatóak.

Az üzletek telefonszámai az ékszer webáruház oldalán megtalálhatóak. A keresés az oldalon egyszerű, hiszen több megközelítési lehetőség is adott. Használható a kereső, de termékkategóriánként is lehet válogatni. Emellett márkák alapján is kiválasztható, aki tudja, hogy mit keres.