Szúnyogháló teraszajtóra a békés délutánokért

A házak nagy előnyük, ha saját terasszal rendelkeznek. Ebben az esetben a szúnyogháló teraszajtóra kerül és megóvja a délutáni pihenéseinket a nyitott ajtó mellett is. Mennyire megbízható a minőség? Milyet válasszunk? Az extrudált alumínium profilok, amiket festékkel borítanak, rendkívül tartósak, nem deformálódnak és nem sárgulnak meg.

A PVC bevonatú üvegszálas szúnyogháló ellenáll a környezeti hatásoknak, az UV-álló műanyag alkatrészek és az acélból készült rugók biztosítják a tartósságot. Az ajtóra szerelhető szúnyoghálót a készletben található csavarok és a kialakított furatok segítségével lehet rögzíteni. Innentől kezdve nincs más dolgunk, mint kihasználni a szúnyogháló előnyeit. Nem kell többet szenvednünk a szúnyogok vagy legyek miatt, ugyanakkor a méheket és a darazsakat is kizárjuk.

Ha pedig szeretnénk kiszellőztetni a lakást, akkor kihasználhatjuk a terasz potenciálját. Igen, a szúnyogháló teraszajtóra is kerülhet, így az egész család nyugodtan filmezhet, pihenhet a délutáni órákban is!