Teljesen személyre szabható a mobil konténer

Alapos munkát csak akkor lehet végezni, ha ahhoz minden kényelmi feltétel biztosított. Nem feltétlen kötött ez egy irodaházhoz, de a nyugodt körülmények elengedhetetlenek, amikor papírmunkát kell folyamatosan végezni. Építkezések, fakitermelő telepek, bányaterületek esetében a mobil konténer alkalmazása, mint irodahelyiség, nagyon gyakori. Ezek a speciális rendszerek rendkívül egyszerűen mozgathatóak és tetszés szerint alakíthatóak.

A megfelelő szaktudás birtokában, amit a gstgroup.hu munkatársai nyújtani tudnak, egy mobil konténer profi irodává, esetenként lakóotthonná is változtatható. Az úgynevezett szaniter konténerek nagyobb fesztiválok, parkok elengedhetetlen elemei. Legyen szó tehát biztonságról, higiéniáról, kényelemről, minden garantált! Panoráma ablakok, kiváló hő- és hangszigetelés mellett vehető igénybe a mobil konténer.

Télen fűthető, nyáron pedig optimálisan hűthető. Nincs szükség a telepítéséhez építési engedélyre, hiszen csak alkalmi megjelenéssel rendelkezik és bármikor eltávolítható a környezetből. Csak egyenletes talajfelszínt követel meg a lehelyezése. A mobil konténer megtérülő befektetésnek minősül.