Testpermet számtalan illatban

Nemcsak a nyári hónapokban, hanem az év minden szakában szükségünk van illatélményre és felfrissülésre. Egy jól kiválasztott testpermet illata először kissé erősnek tűnhet, de néhány másodperc után a bőrön már igazán kellemes.

A permet kis cseppekben, egyenletesen jut el a bőrfelszínre és nem hagy ragacsos érzetet. Csodálatos illatú például az akciosillat.hu webes drogéria kínálatában felfedezhető Lazell Night Bloom testpermet. A gondosan válogatott összetevőinek köszönhetően, egy finom, friss kompozíció jött létre, domináns virágos és gyümölcsös jegyekkel. Garantálja a felfrissülést, még a legforróbb nyári napokon is. Persze, ennél jóval több permet közül válogathatunk a webáruház palettájáról, ahol mindenki megtalálja az ízlésének legjobban megfelelőt.

Általában 200 ml kiszerelésben kaphatóak ezek az illatok, tehát viszonylag hosszú ideig kitartanak. Kedvező áron vásárolható testpermet, így akár egyszerre többfélét is rendelhetünk, mert még akkor sem fogunk horribilis összeget fizetni a csomagért.