A Tissot karóra a luxussal egyenlő

Tissot karóra

A Tissot mindig arra törekedett, hogy az úriembereknek és hölgyeknek is megadja azokat a karórákat, amelyek tökéletesen passzolnak egy lazább öltözethez vagy elegánsabb viselethez. Manapság a hölgyek első választása a Tissot karóra, hála a Cera női analóg modellnek, amely kiválóan tudja ötvözni az egyszerű, diszkrét és mégis nagyon stílusos, divatteremtő designt.

Aki már látta ezt a típust, az egyből megfigyelhette, hogy a formatervezés tényleg páratlan, és bár a karóra nagyon diszkrét, mégis hamar észrevehető, ezért tökéletes kiegészítőként használható. A Tissot karóra a fehér számlapjával, amelyik csodálatos ékkövekkel van díszítve, egyből leveszi a potenciális vevőt a lábáról.

Emiatt az óra sokszor egy igazi luxus divat-kiegészítőként hat. A Tissot karóra eleganciáját a nemes acél és kerámia kombinációjából készült fehér-ezüst karkötő adja. A páratlan üveg, amiért oly sokan vannak oda, természetesen, az igényesebb vásárlók szükségleteit is kielégíti. Ezen tulajdonságok miatt a Tissot karóra egy utánozhatatlan, egyedülálló tartozék.