Umi telefon kedvezményes áron

Umi telefon

A Kínából származó termékek általában igen kedvezményes áron kaphatóak, ami legfőképpen a nagyszámú olcsó munkaerőnek tudható be. A Puremobile egy kizárólag kínai mobiltelefonokat, okos készülékeket és ezek tartozékait is forgalmazó internetes áruház, ahol az Umi telefon is az igencsak széles kínálathoz tartozik.

Az árát illetően ez egy sokak számára az átlaghoz képest jóval könnyebben elérhető készüléknek minősül, azonban tudásban cseppet sem marad el nyugati vetélytársaitól.

Igaz ugyan, hogy nem kimondottan populáris okostelefonról van szó, de manapság az a trend figyelhető meg, hogy ezek a mobilok is egyre jobban elterjedőben vannak Európa-szerte. Ebben a webshopban jelenleg 14, leárazás alatt lévő Umi telefon található, amelyeknek mindegyike dual-SIM-es, tehát egyszerre két, egymástól eltérő telefonhálózat kártyája is beléjük helyezhető.

Egyaránt 12 hónapos garancia érvényes rájuk, valamint magyar nyelvű menüvel is rendelkeznek, vagyis az összes honlapon lévő Umi telefon kiváló választás lehet magyar vevők számára is.