Webáruház bérlése, a forgalom növeléséért

webaruhaz_berles11Ma már egyre többen vásárolnak a neten, különösen az okos telefonok elterjedése lendítette meg a web forgalmát.

Tehát aki, ki akarja használni ezt a lehetőséget is termékei forgalmazására és reklámozására, mindenképpen webáruházat kell nyitnia, amelyiknek az egyik módja a webáruház bérlése lehet http://webaruhazkeszites-web.hu/webaruhaz_berles.

Ráadásul a webáruház bérlése kevésbé költséges, emellett biztonságos. Hiszen az a cég biztosítja a tárhelyet és az informatikai hátteret, amelyik a programozási szakértelmével kialakítja az ön által elképzelt webáruházat.

A minibolt. hu oldalán regisztrálhat egy tesztoldalra, így közelebbről is megismerkedhet egy általuk készített webáruházzal, akár a kezelését, adminisztrálását, akár a funkcióit  tekintve. 

A későbbiekben, ha megfelelőnek tartja az ajánlatukat, a bérelt webáruházat az Ön elképzelései szerint színekkel öltöztetik fel, – fejléc, háttér, menüpontok, stb. – beépítve a cége logóját, vagy ha nincs, segítenek kialakítani.

Felépítik termékei kategóriáit, alkategóriáit és menüit. Végül minden fontos funkciót beállítanak, ami a webáruház zökkenőmentes működését garantálja, korlátlan tárhelyet és adatforgalmat biztosítva.