A fuvarozási szerződés fontossága

A fuvarozási tevékenységnek számos jogszabály ad hatékony és használható keretet. A fuvarozás feltételeit pedig a fuvarozási szerződés tartalmazza. A fuvarozóknak tisztában kell lenniük a rájuk vonatkozó szabályokkal. A jogszabályok nem ismerete nem mentesít a közigazgatási vagy egyéb bírságtól.

Amennyiben Ön a fuvarozási ágazatban tevékenykedik, olyan ügyvéd jogi támogatására van szüksége, aki tapasztalt ezen a területen. Így ugyanis elkerülheti a közigazgatási bírságokat, az árufelelősségi problémákat, és minden esetben teljesítheti a szerződésben vállalt kötelezettségeket, továbbá csökkentheti a megbízói nemfizetés esélyét.

A drfeketelegal.hu ügyvédi iroda nagyobb számú fuvarozó céget is képvisel, így jelentős tapasztalattal és rálátással rendelkezik az ilyen típusú gazdasági társaságok mindennapi ügyeit és jogi kérdéseit illetően. Amennyiben Önnek jogi segítségére van szüksége, pl. a fuvarozási szerződés elkészítéséhez vagy véleményezéséhez, forduljon hozzájuk bizalommal.

Miben segíthetnek még? Akkor is számíthat rájuk, ha a fuvarozással kapcsolatban jogi szaktanácsra van szüksége, és ellátják a jogi képviseletet a munkavállalók és Ön, mint munkáltató között felmerült vitás ügyekben, ahogyan a közigazgatási hatósági eljárásokban és a bírságok esetén is. Vállalják továbbá a kintlévőségek behajtását és a peren kívüli, illetve a peres képviselet ellátását bármilyen fuvarozási ügyben.