A gyorsfűző mappa óriási segítség

Az irodában mindig szükség van a rendre, főleg ha gyorsan és hatékonyan akarunk dolgozni. A gyorsfűző mappa azonnal mellettünk terem, így készen áll a bevetésre! Nem számít, hogy hány iratot kell kinyomtatni vagy mennyi fénymásolatot készítettünk, mivel el fogjuk tudni tenni.

A mappák annyira sikeresek, hogy a számítógépeken is alkalmazzák. Nem véletlen, hogy ugyanazt a nevet kapták, mivel a gépen található mappák is azért vannak, hogy könnyebben tudjunk rendet tartani a virtuális asztalunkon. Nincs annál rosszabb, mint amikor azonnal szükségünk van valamire, de azt sem tudjuk, hogy az iroda (vagy az gépi asztal) melyik sarkában keressük. Miközben a gépen van kereső, addig az irodában nincs. A gyorsfűző mappa többféle színben megrendelhető, ami még jobban segít az iratok megtalálásában.

Elég, ha kiépítünk egy saját rendszert, ahol színek szerint tudjuk lefűzni az iratokat, így egyetlen másodperc alatt megtaláljuk azt. Ha pedig szeretnénk figyelni a Földünk szükségleteire, akkor választhatunk újrahasznosított mappákat is.