A keresőmarketing ügynökség tanácsot ad az íráshoz

Keresőmarketing ügynökség
Keresőmarketing ügynökség

A keresők előnyben részesítik azokat a weboldalakat, amelyek gyakran frissülnek, ezért érdemes minél több értékes tartalmat felrakni a honlapokra. Azonban a Vírus Média keresőmarketing ügynökség szeretne pár tanácsot adni azzal kapcsolatosan, hogyan érdemes megalkotni a szövegeket.

Fontos, hogy az írások minden esetben egyediek legyenek, mert a kereső szemében nagyon rossz pontot jelent, ha duplikált tartalommal találkozik az oldalon. A keresőmarketing ügynökség szerint érdemes annak is utánanézni, hogy milyen kulcsszavakra történjen a tartalomírás.

A szövegeknek meg kell felelniük a kereső, illetve az olvasók elvárásainak is, ami azt jelenti, hogy lehetőleg érdekfeszítő témákról kell írni. Minél egyedibb a szöveg, annál jobb, mert ez sokat ér a keresőrobotok szemében.

Szóba kell még hozni azt is, hogy a keresőmarketing ügynökség szerint természetesen a blogírás során lehet képeket és videókat is használni, azonban előnyösebb, ha az információk átadása inkább szöveges úton történik, mert ez többet jelent a Google szemében.