A kompressziós harisnyanadrág fokozza a vérkeringést

Ezt a remek egészségügyi segédeszközt széles körben alkalmazzák. A kompressziós harisnyanadrág úgy van kialakítva, hogy egyenletes nyomást gyakoroljon a lábakra, segítve ezzel a vérkeringést, csökkente a duzzanatot és a fájdalmat.

A kellék által kifejtett nyomás segít a vérnek visszaáramlani a szív felé, megelőzve ezzel a pangást a végtagokban, ami különben gyakori probléma az ülő- vagy állómunkát végző embereknél. Kifejezetten hasznos lehet olyan állapotok kezelésében, mint a visszértágulat, a lábdagadás vagy a mélyvénás trombózis. A kompressziós harisnyanadrág segít elkerülni a visszerek kialakulását.

A viselése előnyös lehet terhesség alatt, amikor a növekvő méh folyamatos nyomást gyakorol a lábak vénáira. Sportolóknak is kitűnő választás, mivel a keringés fokozása által támogatja a regenerálódási folyamatot, ezáltal csökkenti a sérülések kockázatát.

A kompressziós harisnyanadrág különböző szintekkel kapható, függően attól, hogy milyen erősségű nyomásra van szükség, így mindenki az igényeinek megfelelő modellt választhatja ki.