A medicin labda az otthoni torna kötelező darabja

Az otthon gyakorolható sportok listája meglehetősen hosszú, és elvégzésükhöz vannak úgynevezett kötelező darabok. A medicin labda az a kellék, ami méretének hála nemcsak praktikus, hanem rengeteg mozdulat elvégzésére hivatott. Segíthet a törzs és vállizom erősítésében, munkálhatja vele a hasizmot és léteznek mozdulatok a combizom formálására.

Az 1 kilós súlytól egészen 10 kilós változatig beszerezhető, amelyek mind más és más mozdulatok fejlesztésére vannak kitalálva. Míg az 1 kg kevésnek hangzik, a helyes testtartással elvégzett mozdulatsorok után bizony érződik a hatása. Fontos figyelembe venni a labda felületét, mivel néhány feladat elvégzésekkor könnyen kieshet az ember kezéből, ezáltal veszélybe sodorva saját és környezete biztonságát.

A jó alapanyagokból elkészített medicin labda nem csúszik és a fogása is kényelmes, így a testedzésre szánt idő nemcsak kellemes, hanem hatékony is lesz. Egy minőségi labda megvétele biztosan megtérül és hosszú évekig hű társa lesz az otthoni tornáknál.