A nővér ruha nagyon divatos

Ennek a viseletnek mindenképpen kényelmesnek kell lennie, hiszen a dolgozó nagyon sok időt tölt benne. Számos cég foglalkozik a nővér ruha gyártásával. A tervezők törekednek a modern szabás és a design megalkotására.

Fontos, hogy a készítésekor felhasznált anyagok minőségiek legyenek, hiszen a tökéletes komfortérzet csak így érhető el. Napjainkban már a hagyományos orvosi köpeny mellett, rengeteg olyan típus érhető el, amelyek jó választásnak bizonyulnak az egészségügyben. Régebben a fehér szín volt a jellemző, de manapság egyre nagyobb teret hódítanak a zöld, a kék és a fekete árnyalatok. A nővér ruha egyszerre lehet csinos és kényelmes. A tunika az egyik leggyakoribb választás ezen a téren. Pamuttartalma, illetve szabása miatt nem okoz kellemetlen érzést, még egy hosszú műszak alatt sem.

Az ujjak formája garantálja a szabad mozgást. A zsebeknek hála, nem okoz problémát munkavégzés közben a használati kellékek tárolása. Előszeretettel vásárolják meg óvónők, dajkák, fodrászok. A nővér ruha egyedi kivitelben is megrendelhető.