A PanTech kandallóbetét három típusa

A Technical Kandalló Kft. mellett előszeretettel döntenek azok a vásárlók, akik egy megbízható, kiváló működésű és főleg korszerű fűtőeszközt keresnek. Az itt megvehető, saját fejlesztésű és gyártású kandallóbetét biztosan nem okoz csalódást. Aki mindenképp korszerű modellt szeretne, nyugodtan választhatja a cég büszkeségét, a PanTech terméket.

Azzal a céllal alkották ezt meg a munkatársak, hogy az maximálisan megfeleljen a 21. század fűtési követelményeinek, a felhasználó és persze a teljesítmény, hatásfok szemszögéből is. Az újszerű kandallóbetét segítségével egyszerre lehet élvezni a kellemes hangulatot a tűz ropogásával és az égő fa illatával együtt úgy, hogy közben a lakók biztonságosan tudják kifűteni akár az egész lakást.

3 fajta kandallóbetét közül lehet választani, így biztos, hogy mindenki megtalálja az ideális modellt. A biztonságot előtérbe helyezve mindhárom típus zárt rendszerű és ajtóval leválasztott. A PanTech B kis vagy középméretű és teljesítményű modell, a PanTech Joy pedig emeltebb szintű fűtéstechnikai megoldásokkal kialakított változat, míg a PanTech Joy kandallóbetét már emelt szintű teljesítményre képes.