A reptéri parkolás az utazások része

Mindenekelőtt azt kell megemlíteni, hogy a nyári időszakban igencsak nagy a tumultus, így érdemes jóval az utazás előtt lefoglalni az ideális helyet. A reptéri parkolás a nyaralás megszervezésével járó teendőket jelentősen csökkenti.

Nem kell buszozni, taxizni, cipekedni és persze idegeskedni amiatt, hogy kiér-e időben a repülőtérre. Egyszerűen összepakolja a csomagjait, bepattan a saját autójába és nyugodt tempóban elkocsikázik a létesítmény bejáratáig, ahol egy barátságos csapat fogadja. Ezután elintézik az adminisztrációt, ami mindössze néhány percbe telik.

A reptéri parkolás költségeit a foglalás időtartama és a plusz szolgáltatások határozzák meg. Lehetősége van külső-belső tisztítást rendelni, így amikor visszatér a útról, csillogó jármű fogadja. Sokan kérdezik, hogyan jutnak el a parkolótól a terminálig?

Erre a válasz az ingyenes transzfer, ami beletartozik a teljeskörű csomagba. A reptéri parkolás után egy tapasztalt sofőr érkezik a helyszínre kisbusszal, aki segít bepakolni a bőröndöket és eljuttatja a kijelölt pontra.