Az inkontinencia betét megoldja a gondokat

A vizeletszivárgási gondok leggyakrabban az idősebb embereket érintik, viszont a fiatal korosztály körében is gyakran észlelhetőek. Az inkontinencia betét teljes védelmet nyújt a nap 24 órájában. Tökéletesen illeszkedik, ennek köszönhetően nem kell a szivárgástól tartani.

Miközben a nedvességet magában tartja, a levegőt átereszti, megteremtve a kiváló szellőzést. Viselés közben észrevehetetlen, így nem fogja akadályozni Önt a feladatok végzése közben. Olyan anyagból készül, ami nem susog, ezáltal a kellemetlen szituációk miatt sem kell aggódni.

Az inkontinencia betét női és férfi változata ugyanazon funkciót tölti be. Eltérések csupán a kialakításukban fedezhetőek fel. A tervezés és a gyártás alkalmával nagy hangsúlyt fektetnek az anatómiára. A férfi változat ma már kapható szárnyak nélkül is, ami netz nadrág esetén ideálisnak bizonyul.

Az inkontinencia betét latexmentes, így a viselése alkalmával nem vált ki allergiás reakciót. A minőségi termék nemcsak a nedvességet képes megtartani, hanem a kellemetlen szagokat is közömbösíti.