A Samsung TV fali konzol megállja a helyét

Ez a termék nagyon praktikus, emellett az alkalmazásával a televízió nem foglal sok helyet és elegánsabbnak tűnik. A Samsung TV fali konzol megfelelő rögzítése fontos dolog. A felszereléséhez csak néhány olyan szerszám szükséges, ami szinte minden háztartásban megtalálható. Az első dolog, amire figyelni kell a felhelyezésnél, hogy az adott falban ne fusson víz, gáz vagy áramvezeték. Aztán meg kell találni azt a szöget, amelyik ideális lesz a mozizásra. A termék rengeteg kivitelben készül.

Eltérő színben, méretben és teherbírásban kapható az üzletekben. A Samsung TV fali konzol kifejezetten jó megoldás olyan szobákba, ahol kevés a hely. Soha nincs útban és senkit sem zavar. Viszonylag kicsi és könnyű, ezért például költözéskor sem jelent gondot az, hogy magával vigye. Egyszeri befektetésnek számít, hiszen nincs olyan alkatrésze, ami meghibásodhat, szóval egy egész életen át használható. Ettől függetlenül, a Samsung TV fali konzol változataira garancia jár, ami általában 3 év.

Tanítható univerzális távirányító minden otthonba jól jön

Olykor a készülékhez kapott távkapcsoló a nagy igénybevétel miatt hamarabb tönkremegy, mint ahogy gondolnánk. Ilyenkor jön képbe a tanítható univerzális távirányító. Ez a programozható termék a legtöbb berendezés esetében használható. A különböző modelleket úgy gyártják, hogy a vezérlőkód megadásával bárki el tudja végezni a programozást. Számtalan kódot képesek tárolni, ebből kifolyólag, szinte minden televízióhoz hangolhatóak.

Abban az esetben, ha a vezérlő nem rendelkezik rögzített kóddal, akkor egyénileg állíthatja be a jelet. A tanítható univerzális távirányító programozását a SET, vagy a beállítás gomb megnyomásával kezdheti meg. A kapcsoló többnyire világítással jelzi azt, ha készen áll a kód beírására. A helyes kombináció megadását követően, a LED fény kialszik. Ez az intelligens eszköz lehetőséget kínál arra, hogy több berendezést kényelmesen kezelhessen. A tanítható univerzális távirányító kiváló megoldás okostévéhez, játékkonzolhoz, házi mozihoz, DVD-hez, klímaberendezéshez stb.