Egyedülálló szandál fazonok

Kényelmes és megfelelően szellőző viselet, ami mégis elképesztően csinos? A szandál különleges eleme a piacon fellelhető lábbeliknek, hiszen a nyárias komfortot képes ötvözni az elegáns megjelenéssel. Ott ahol a papucs a hétköznapisága miatt túl kevés, a zárt cipő pedig a kényelmetlensége révén soknak bizonyul, hatalmas sikert arat ez a praktikus, rendszerint pántokkal megbolondított fazon. Nőknek és férfiaknak egyaránt készülnek izgalmas modellek, hiszen a szandál az egyik legsokoldalúbban legyártható lábbeli.

Mivel a lábfejet csupán részelemek fedik, ezek száma és formája igazán változatosan alakítható. Nem beszélve a női fazonok sarokmagasságáról: a platformos verziók óriási népszerűségnek örvendenek már évtizedek óta. Léteznek elöl nyitott és hátul zárt típusok, ahogy megtaláljuk ennek az inverzét is. Fonott, csatos, tépőzáras, cipzáras, szalagos szandál, a lista igencsak hosszú és meglehetősen sokszínű. A webshopoknak köszönhetően, ma már néhány kattintás és miénk lehet a kiszemelt modell.

Kangaroos a lendületes léptekért

A 80-as években népszerűnek számító trendek újra szárnyalnak és maguk közé emelik a kissé elfeledett, de a jelenben is létező és igazán megnyerő divatmárkákat. Ilyen többek között a kengurus védjeggyel ellátott Kangaroos is, ami ismét egyre kedveltebb a fiatalok körében. A brand közismert a forradalmi szemléletéről, ami számos innovatív tulajdonságot eredményezett a gyártási metódusokban. A DynaCOIL egy háromdimenziós anyag, ami rezgéscsillapítóként működik, levéve ezzel a terhelést a lábakról.

A találmány még a NASA elismerését és -számos tesztelést követően- a jóváhagyását is kivívta. A Kangaroos ezt a különleges és valóban figyelemre méltó vonást büszkén kihangsúlyozza a termékek népszerűsítése során. Mindemellett számos kreatív fejlesztés járul hozzá ahhoz, hogy egy Kangaroos cipőben valóban könnyűnek és rugalmasnak érezhetjük a lépteinket. Érdemes odafigyelni a márkára a jövőben is, bár a szemet csalogató dizájn erről garantáltan gondoskodik.