A távfelügyelet védelmet biztosít

Ennek a remek szolgáltatásnak a szakemberei folyamatosan fejlesztik a berendezéseiket annak érdekében, hogy az ügyfeleknek modern, innovatív és minőségi eszközöket biztosítsanak. A távfelügyelet segítségével az ingatlan a nap 24 órájában védelem alatt lesz. A világító kültéri hang- és fényjelző messziről látható, így aki ránéz a házra, azonnal tudja, hogy védelem alatt áll.

Ez jelentősen csökkenti a betörési kísérletek kockázatát. A vagyonvédelmi szolgáltatás biztonságtechnikai mérnökei, illetve műszaki dolgozói az objektum paramétereinek megfelelően kombinálják az érzékelők típusát és számát. A távfelügyelet alapesetben passzív infra mozgásérzékelőkkel történik. Ha megfelelően vannak elhelyezve, akkor lefedik az egész helyiséget.

A mozgásérzékelőkön kívül, a nyílászárókra szenzorokat szerelhet, így ha Ön otthon tartózkodik, akkor is védve lesz az épület. A kerítés mentén javasolt infra sorompót használni, ami észrevehetetlen sugarak segítségével működik. A távfelügyelet minden riasztásra pillanatok alatt reagál.