Fehérjék a sportos élethez

Ha a sport fontos szerepet játszik a mindennapjaiban, a rendszeres edzések mellett, nem feledkezhet meg a megfelelő tápanyagbevitelről sem. Az izomműködésért felelős fehérjék ez esetben nélkülözhetetlenek.

A niyodo.hu internetes boltban számos olyan táplálékkiegészítőt talál, ami maradéktalanul biztosítja a szervezetének ez irányú napi szükségletét. A gazdag kínálatból nem hiányzik a sportolók egyik kedvelt terméke, a Nutriversum Glutamine, ami 100%-ban tartalmaz glutamint, a vázizomzat legnagyobb arányban előforduló összetevőjét. Ez a termék ízesítetlen változatban kapható, ám akkor is bőven van miből válogatnia, ha a megfelelő tápanyagok biztosítása mellett, ízélményekre is vágyik.

A 23 gramm fehérjét tartalmazó, 700 grammos kiszerelésben kínált Casein Pro nevű készítmény például eper ízesítésű, de tejcsokoládés, csokoládés – marcipános és sós karamelles készítményeket is talál. Ez utóbbi újdonságnak számít a fehérjéket tartalmazó termékek családjában és kimondottan hölgyeknek ajánlott.