A teafaolaj sampon száraz töredezett hajra hidratál, fertőtlenít, regenerál

Teafaolaj sampon száraz töredezett hajra
Teafaolaj sampon száraz töredezett hajra

Azok a hölgyek, akik rendszeresen festik a hajukat, tudják mit jelent a száraz haj. A hajfestés következtében elveszíti rugalmasságát, ugyanis a festékanyagot rögzítő kémiai elemek, általában valamilyen kellemetlen szagú mérget tartalmaznak, ami valósággal kiírtja a hajkoronát. Az általánosan használt szer az ammóniák, ami híres a savas hatásáról. A hajat nemcsak kiszárítja, hanem annak növekedését és táplálkozását is meggátolja, ezért hamar hajhullást okoz. A teafaolaj sampon száraz töredezett hajra csak egy csepp a megoldások tengerében, de ez a sampon egy olyan zseniális találmány, ami nemcsak ápolja, hanem regenerálja is a haj és hajhagymák helyes működését.

A teafaolaj sampon száraz töredezett hajra nemcsak a festék által tönkretett hajra lehet alkalmazni, hogy újraélessze azt, hanem minden más okból kiszáradt hajkoronát is kezelésbe vehet. A száraz haj mindig valamilyen szárító hatás miatt jön létre, ez lehet a túlzott napsugárzás, gyakori szoláriumozás vagy akár helytelenül választott sampon.

A haj átlagosan 10% nedvességet tartalmaz, ha ez az érték drasztikusan lecsökken, a haj fokozatosan megöregszik, seprűszerű töredezett vége lesz. Ha mikroszkóp alá tennék, megfigyelhetnék, hogy a hajszálvég, több részre hasadt, teljes hosszában szétrepedt. A dehidratálás a test és a szervek egyik legveszélyesebb tünete. Habár a haj nem létfontosságú szerve az emberi testnek, a helytelen életmód és tisztálkodás, hamar meglátszik rajta. A rengeteg vegyszer, méreg a szervezetet kínozza, egy adott pillanatban telítődik és elindul a lavina.

A haj megbetegedése az első jel arra, hogy valami nincs rendjén a szervezetünkben. A természetes életmód, a természetes anyagokkal való táplálkozás, tisztálkodás, alapfeltétele a helyes életvitelnek. A teafaolaj sampon száraz töredezett hajra csak természetes anyagokat tartalmaz, ezért nem veszélyezteti annak épségét. A teafaolaj sampon száraz töredezett hajra hidratál, fertőtlenít, regenerál és mindezt egyszerre. Az illóolajak és a glicerin optimális keveréke újraéleszti a hajkoronát.