Akkus ütvefúró különleges motorral

Makita szerszámgépek

Az akkumulátorok teljesítménye egyre jobban fejlődik és ez lehetővé teszi számos eszköznek, hogy elhagyja a kábeleket. Az akkus ütvefúró esetében a teljesítmény nem csökkent az akkumulátoros megoldás miatt. Hogyha odafigyelünk a töltöttségi szintre, akkor nem érhet minket kellemetlen meglepetés munka közben.

Hogyha mégis váratlanul lemerülne, akkor gyorsan ismét feltölthető. Az akkus ütvefúró az egyik olyan szerszám a sok közül, amelyik különösen nagy igénybevételre lett kitalálva, ezért remekül állja a különböző megpróbáltatásokat.

Gyakran nincs lehetőség kímélni az ilyen szerszámokat, ezért a gyártók, úgy mint a Hitachi is, nagy figyelmet fordít arra, hogy bírják a terhelést. A különleges motornak hála, az akkus ütvefúró akár 40%-al hosszabb élettartamot is produkálhat.

A fordulatszám különösen fontos ezeknél a szerszámoknál. A kiegészítőknek hála, nagyon könnyedén végezhetőek vele a bonyolultabb munkák is. Az akkus ütvefúró különösen nagy nyomatékkal rendelkezik, mert optimalizálva lett a fordulatszám.