Alacsony napkollektor ár mindenkinek

A fosszilis energiahordozók mindeddig monopóliumot élveztek, viszont a tartalékok rohamosan fogynak. Még néhány év és nem lesz kőolaj, földgáz, szén a Földön. Az ebből nyert elektromos energia, az áram ma már elengedhetetlen a megélhetéshez. Eszközeink 90%-a árammal működik.

Szerencsére, a fejlesztéseknek köszönhetően, a napkollektor ár, valamint a napelem rendszer mindenkinek megfizethető. Az utóbbi évszázadban ugyanis rohamosan fejlődött az alternatív energiák felhasználására kialakított berendezések megtervezése, üzemeltetése.

A napelem felhasználást sokan ismerik már, de a napkollektor szerepét még ködösen tudják körbejárni. A speciálisan kialakított épületgépészeti berendezés a napelemtől eltérően közvetlenül generál hőenergiát.

A fűtéshez és vízmelegítéshez való napkollektor ár szempontjából már csak azért is kedvező, mert nem kell külön villanybojlert vagy elektromos fűtőpanelt vásárolnia. Hogy mi mindentől függ még a napkollektor ár, elolvashatja a weboldalunkon. Igény esetén egyéni árlistát is adhatunk, ha a szolgáltatásaink mellett dönt.