Fedeles doboz különböző funkciókban

Időnként a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb megoldások. Jó példa erre a fedeles doboz, ami önmagában egy rendkívül szimpla dolog, de ha sorra vesszük, hogy mi mindenre és hányféleképpen használhatjuk, akkor be kell lássuk, hogy egy igazán sokoldalú és praktikus eszköz.

A fedeles doboz minden probléma és bökkenő nélkül átveheti egy-egy polc vagy fiók helyét, ha pedig szükség van rá, mert már nincs hová pakolni, akkor plusz tároló helyként is funkcionálhat. Ugyanakkor nemcsak abban az esetben használhatjuk, ha be tudjuk tolni az ágy alá vagy elrejteni egy ajtó mögé, hiszen egy menő fedeles doboz az adott helyiség dekorációja is lehet.

Csak arra kell figyelni, hogy passzoljon a stílusa a többi berendezési tárgyhoz és akkor nyugodtan hagyhatjuk elől is, mert nem fogja a diszkomfort érzését kelteni. Sőt, modern bútordarabként is funkcionálhat, főként ha többet egymásra helyezünk, mintha egy komód vagy kisszekrény fiókjai, külön kis részei lennének. Tehát a fedeles doboz rengeteg lehetőséget rejt, csak szabadon kell engedni a fantáziánkat.