Álomszép esküvői helyszínek Pest megyében

Egy ifjú pár élete legszebb napját, amikor összekötik a sorsukat, olyan gyönyörű helyszínen kell megünnepelje, amire a meghívottak is sok-sok évig emlékezni fognak. Varázslatos zöld környezetben, egy kastély parkjában igazi hercegnőnek érezheti magát a menyasszony és természetesen, az összes résztvevő imádni fogja a helyet. Ön el tudná képzelni a saját esküvőjét egy ilyen helyszínen?

Ha a válasza igen, akkor érdemes a Pest megyében található Fenyőharaszt Kastélyszállót választaniuk a szertartáshoz és az azt követő ünnepi vacsorához, mulatozáshoz. Persze vannak a közelben nagyon szép helyek, de talán mégis ez a kastélyszálló jelenti a megoldást az esküvőhöz, hiszen itt mindenben tudnak segíteni, az esküvőszervezéstől kezdve egészen a vendégek elszállásolásáig. Szabadtéri szertartás is lehetséges, ami egy igazi érdekesség lesz a városi meghívottaknak.

Arra az egy napra az egész kastély a fiataloké és a vendégeké. Itt az anyakönyvi bejegyzés is a helyszínen történik, nem egy megjátszott ceremónia zajlik a gyönyörű környezetben. A polgári esketéshez kovácsoltvas boldogságkaput, bordó szőnyeget, kasírozott ünnepi asztalt és 120 fő részére fa kerti székeket bocsájtanak díjtalanul a vendégsereg rendelkezésére. Amint lezajlik a szertartás, következhet az ünnepi vacsora a szabadban, partisátor alatt, ha a fiatalok ezt szeretnék. Ez fákkal körülölelt terasz, nagyon elegánsan díszítve, például kristálycsillárok adják a fényt az ünnepi finomságok elfogyasztásához.

A vendéglátók különleges ételekkel és házias ízvilággal kényeztetik a násznépet. A felhőtlen jókedvet semmi nem zavarja meg, a vendégek is vígan szórakozhatnak, hiszen nem kell amiatt aggódniuk, hogy nincs hol kipihenjék a fáradalmaikat. A számukra lefoglalt szállás ugyanis megfelelő kényelmet biztosít és a szállodai szolgáltatásokat is 24 órán át használhatják kedvükre. Tehát, nem csupán a környezet fogja elbűvölni a meghívottakat, hanem az esküvő minden momentuma, még a pihenés is. Jó választás a Fenyőharaszt Kastélyszálló.