Az Aviva tornagyakorlatok sokat tehetnek egy egészséges hormonháztartásért

A Változásműhely oldalán többet megtudhat az Aviva módszerről

Sokat lehet hallani az utóbbi időben arról, hogy a helytelen életmóddal mennyi negatív hatásnak tesszük ki a szervezetünket. Szinte alig van olyan ember, aki ne küzdene valamilyen egészségügyi problémával. A jó hír az, hogy vannak olyan módszerek, amelyek segítségével, gyógyszerek nélkül is javíthatunk az életminőségünkön. A Változásműhely oldalán keresztül többet tudhatsz meg az Aviva módszerről. Tulajdonképpen egy olyan mozgásformáról van szó, aminek a célja az egészségügyi gondok megelőzése és gyógyítása.

A kifejlesztője Aviva Gabriella Steiner, egy magyar származású fizikoterapeuta, aki hosszú évek tanulmányozása során dolgozta ki ezt, aminek a segítségével a hormonháztartás egészséges működését lehet elérni. A Változásműhely oldalán meg lehet tudni, hogy milyen problémákra a leghatékonyabb ez a módszer. A legnagyobb jótékony hatást a nőgyógyászati és urológiai betegségek területén lehet elérni, de kiválóan alkalmazható más hormonális hátterű panaszoknál is, mint például a súlytöbblet, változókori tünetek, pajzsmirigy, mellékvese működésének rendellenességei. A Változásműhely oldalán arról is lehet olvasni, hogy miből áll ez a módszer. Olyan tornagyakorlatokról van szó, amelyek az egész testet megmozgatják, serkentik a vérkeringést és az izomzatot is erősítik. Különösen erőteljes hatással vannak a combközéptől köldökig terjedő területre, ahol belső elválasztású mirigyeket aktiválnak, mint például a pajzsmirigyet vagy az agyalapi mirigyet, erősítik az izomzatot, felgyorsítják az anyagcserét.

Mindezeknek számtalan pozitív eredménye van, például a hormonháztartás helyreállása, a menstruációval kapcsolatos problémák megszűnése, ciszta, mióma, polip okozta tünetek enyhítése, illetve megszüntetése. Mindezekről részletesen olvashatunk a Változásműhely oldalán. A gyakorlatokat okleveles Aviva módszer oktatótól lehet elsajátítani és természetesen személyre szabott életmód-változtatásokra vonatkozó tanácsokkal is lehet gazdagodni. A Változásműhely oldalán minden szükséges információt megtalálhatnak az érdeklődők.