Baba bukósisak a kicsik védelmére

A biciklizés sokak egyik legkedveltebb szabadidős tevékenysége, ennek okán a legkisebbeket sem kell kihagyni semmi jóból. A baba bukósisak megléte nagyon fontos, ugyanis a gyermekek fejének megóvása elsődleges a kerékpározás tanulásakor. Már másfél éves kortól lehet használni, így okos döntés lehet mindenképpen.

A baba bukósisak kínálat a futókerékpárhoz lett optimalizálva, ami szintén több korszakon át megfelelő járgánya lehet a gyerkőcöknek. Megközelítőleg 49-57 cm között állítható a belső körmérete, így igény szerint méretezhető. Praktikus darab, hiszen a testvérek is tudják használni, ha éppen csak néhány esztendő a korkülönbség.

A baba bukósisak roppant egyszerűen felhelyezhető, kényelmes viselet, nem akadályozza a bringázást. A védelem a legfőbb, de a stílus sem elhagyható. Szép színekben és mintázattal lehet megvásárolni a modelleket. A virágos a kislányok, míg a kék árnyalatú a kisfiúk nagy kedvencévé válhat pillanatok alatt. A nagyobbak már maguknak is meg tudják oldani a le- és felvételt.