Bioderma tusfurdo nagyobb kiszerelésben

A legtöbben zuhanyozás után testápolót visznek fel a bőrükre, hogy az puha, finom tapintású, hidratált legyen. Viszont, ha Bioderma tusfurdo kerül használatra, akkor néha ki lehet hagyni a testápoló alkalmazását, mert a termék a nyugtató tulajdonságaival csökkenti a feszülő érzetet.

Mindennapos használatra ideális választás, hiszen jól ápolja és védi a bőrt. Az agnespatika.hu webáruház kínálatában többfajta Bioderma tusfurdo is megtalálható, ezek közül megemlítjük a családi kiszerelésű, 1 literes Atoderm változatot, ami allergén-, szappan-, parabénmentes, illatosított formula. Nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezőanyagot, természetes kékes színű, hipoallergén. A készítmény kíméletesen tisztít, megtartva a bőr egyensúlyát.

Lággyá teszi és kiválóan ápolja a felhámot, krémes habja tökéletesen leöblíthető. Nagyobb kiszerelésének köszönhetően, ez a Bioderma tusfurdo sokáig elég. Persze, a palettáról választhatunk más tusfürdőket is a gyártótól, amelyek mindegyike kifejezetten magas minőségű.