Bőr pénztárcák sok előnnyel

Nagyon kellemetlen, amikor egyik bugyelláris után a másikat kell megvásároljuk, mert rövid ideig tartó használat után mindig tönkremegy. Ilyesmi a bőr pénztárcák esetében nem történik meg, ezért ajánlott ezek mellett dönteni.

Bár egy kicsit drágábbak, mint a nem valódi bőrből készült darabok, de ezek hosszú évekig használhatóak maradnak. A karelia.hu webshop bőr pénztárcák felhozatalában nőknek és férfiaknak szánt típusok egyaránt felsorakoznak. Több színben kaphatóak ezek a termékek, de ha a klasszikusan elegáns darabokat részesíti előnyben, akkor ajánlott a készleten lévő fekete Lorenti 1077NIC női bőr pénztárcát választania. 6 fakkos papírpénz- és 14 darab kártyatartóval van ellátva ez a 19,5 cm hosszúságú, 4,5 cm vastagságú, 10,5 cm magasságú pénztárca.

Számtalan előnnyel rendelkeznek a bőr pénztárcák, mert igen praktikus a kialakításuk, időtállóak és nem utolsósorban rendkívül elegánsak is. Papír- és aprópénz, valamint különböző iratok, bankkártyák tárolására minden szinten optimálisak.