Nyestriasztó környezetbarát kivitelben

Az ember, amióta világ a világ, elkeseredett harcot vív a különféle kártékony rágcsálók ellen. A szóban forgó állatok nemcsak a vidéki ember termését tehetik tönkre, de a városban élő személyek gépjárműit is megrongálhatják. A nyestriasztó szerencsére tökéletes módot biztosít a védekezésre.

A nyestről talán első ránézésre nem is gondolnánk, mennyire veszélyes jószág, pedig az igazság az, hogy ezek a látszatra ártalmatlannak tűnő szőrmókok megrágják az autók vagy bármilyen más nagyobb gépek vezetékeit, kábeleit. Az még a kisebb gond, hogy ezek a gépek, berendezések a későbbiekben használhatatlanokká válnak, viszont nem egy esetben, főleg az autók vonatkozásában, komoly baleset is kerekedhet az ügyből. Ennek elkerülése érdekében fontos megtenni a megfelelő lépéséket.

Nem a „tűzoltásra” gondolunk itt elsősorban, hanem a megelőzésre. Az ultrahanggal működő nyestriasztó készülék modern köntösben hoz gyógyírt a bajainkra, hiszen nemcsak hatékonyan elriasztja a kártékony állatokat, de még környezetbarát is.