Digitális karóra kedvező áron

Megannyi stílusos darab várja, hogy felöltsék! Az ekszerem.hu oldalon kapható digitális karóra is nagyon sokféle kivitelben. A termékszűrés lehetőségénél be lehet állítani, milyen anyagból készült modellt szeretne vásárolni.

Bizsuból és rozsdamentes acélból van a legtöbb, de akad műbőr, műanyag, fémötvözet, gumi és szilikonból készült is. Akár már 1990 Forinttól kapható sportos, nőies modell, gumiszíjjal, diszkrét mérettel. Igazán letisztult dizájn, amit az érintős kijelző tesz elegánssá. Számos praktikus funkcióval rendelkezik, ilyen például a stopperóra. Alaprendeltetése, hogy bármikor tudja az ember, mennyi az idő, de egy ilyen kivitelezéssel pedig mindig visszafogott és egyben nőies is tud maradni. Fekete, kék, rózsaszín és piros színben is kapható.

A készleten fellelhető fekete sportos, multifunkciókkal ellátott, vízálló férfi karóra is, aminek fazonja nem hétköznapi. 20 bar nyomásig vízhatlan, valamint ütésálló. Ez a digitális karóra is alkalmas sportokhoz, így nem csupán a hétköznapokban hasznos.