Sütőipari termékek paleo lisztkeverékből

A lisztérzékenységben szenvedőknek az egyre népszerűbb gluténmentes étrend elengedhetetlen. A minőségi ételek fontos szerepet játszanak mindazoknál, akik kénytelenek kielégíteni az egyéni táplálkozási szükségleteiket és azoknál is, akik figyelemmel kísérik az egészségüket.

Ehhez ma már olyan paleo lisztkeverék állnak a vásárlók rendelkezésére, amelyekkel a késztermékek ízletesek és egészségesek lesznek. A gluténmentes lisztek olyan növényekből készülnek, amelyek nem tartalmaznak glutént. Ilyen a hajdina, a kukorica, a rizs stb. Ezekből a lisztekből finom süteményeket viszont csak a tapasztalt szakácsok sütnek. Minden más esetben a tészta nehéz és rugalmatlan lesz. A paleo lisztkeverékekkel a sütemények finomabbá válnak, de minden esetben pontosan kell ismerni és be is tartani az arányokat.

A paleo lisztkeverékek vásárlása nagyszerű megoldás azoknak, akik valamilyen speciális diétát követnek és értékelik az idejüket. A gluténmentes keverékek használatával nem kell sok időt fordítani a sütésre, mert az összetevők aránya már adott.