Egyedi fülbevaló a női szépség kihangsúlyozására

A női arc szépségét mindig próbálták különféle eszközökkel, apró trükkökkel kiemelni. A smink és a szép frizura régi „fegyver”, de egy pár egyedi fülbevaló még káprázatossá tehet egy szép arcot. Míg régen az ékszer főként státuszszimbólumként szolgált, ma már inkább egy eszköz arra, hogy az ember a stílusát, személyiségét megvillantsa általa. Természetesen most is akadnak olyan darabok, amelyek sokat elmondanak a viselőjük társadalmi, anyagi helyzetéről, de általában nem erről szól az, ha egy nő felvesz valamilyen gyönyörű ékszert. Az egyedi fülbevaló ugyanakkor nem csupán a külvilágnak szól, nemcsak másoknak akar mesélni rólunk.

Mivel a saját ízlésünket, stílusunkat tükrözi, roppant jól érezzük magunkat, amikor rajtunk van. Koós Lili nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az egyedi fülbevaló modelljei valóban különlegesek legyenek mind a viselőjüknek, mind pedig másoknak. A gonddal összeválogatott, különleges anyagok, a rendkívüli formavilág által válnak egyedülálló, megismételhetetlen ékszerekké. A nők között sokan szívesen felvesznek néha egy-egy bizsut, azonban a férfiak esetében ilyesmi szóba sem jöhet. Ami hozzájuk a leginkább közel áll, az bizony az teljesen egyedi férfi ékszer. A nők egy része is meglehetősen válogatós a kiegészítők, ékszerek terén, a férfiak pedig aligha képesek kompromisszumokra. Nekik még fontosabb a minőség és a különleges kivitel, hiszen ahogy a karórák, úgy az ékszerek is sokat elmondanak egy férfiról. Egyesek pont azért nem viselnek semmilyen ékszert, mivel nem találnak az elvárásaiknak megfelelő darabokat.

Nem kell lemondani egy különleges karkötőről vagy nyakláncról, hiszen Koós Lili az egyedi férfi ékszer tervezésében és kivitelezésében is igen jártas. A lilikoos.hu weboldalon keresztül bármikor fel lehet vele venni a kapcsolatot és felvázolni az elképzeléseket az egyedi férfi ékszerrel kapcsolatosan. Ajándéknak is kitűnő, ezért a hölgyek ez ügyben is kereshetik a tervezőt. A weboldalon található minden termék természetesen a megrendelőhöz van igazítva minden téren.