Egyenletes fényt biztosít a mennyezeti lámpa

A fényforrás plafonra történő felszerelése biztosítja a maximális világosságot és az egyenletes eloszlást. Erre a feladatra a mennyezeti lámpa tökéletesen alkalmas. A legtöbb modell lapos formája és kompakt méretei lehetővé teszik az elhelyezésüket, még a nem túl magas és kisméretű helyiségekben is.

A leggyakoribb formák között a kör és a négyzet szerepel, de találkozhatunk más variációkkal is. Számos előnyük miatt a LED mennyezeti lámpákat széles körben használják. Ezek közül a legfontosabb a megbízhatóság és a tartósság. Az élettartamuk akár a 25 évet is elérheti, ha naponta körülbelül 10 órát világítanak. Ez körülbelül hatszor annyi, mint egy hagyományos izzó esetében. Fontos megemlíteni, hogy energiatakarékosak.

Ez az energia megtakarítás igazolja a LED-es világítás kialakításának magasabb árát, más modellekhez képest. További előnyükként idetartozik a pislogás hiánya, ami nemcsak kényelmesebb, hanem a szemnek is egészségesebb. A LED-es mennyezeti lámpa tiszta és erős világítást biztosít a készülék teljes élettartama alatt